Tri savjeta koja trebate nanosite li rumenilo

Mnogo je žena, koje od straha da ne pretjeraju, izbjegavaju rumenilo. A upravo ovaj detalj daje licu svježinu i mladenački look.

Upravo zato danas odgovaramo na često pitanje – kako ga zapravo nanijeti? Uz tri savjeta predstavljamo i nova essence rumenila koja su odlične pigmentacije, dizajnirana teko da stanu u svaku kozmetičku torbicu. Uz rumenila ne zaboravite i na highlighter kojim nakon nanošenja rumenila naglasite vrh nosa, brade i jagodica.

beauty-rumenilo-modnialmanah-essence


• Prije nanošenja rumenila prekrij nedostatke Tekućim puderom i korektorom prekrijte nedostatke lica (bilo da je riječ o prištićima, aknama ili iritaciji). Ukoliko to ne napravite, svaka nijansa rumenila će naglasiti već postojeće crvenilo.
• Izbjegavaj središte lica Rumenilo se nanosi samo na jagodice. Velikom četkom krenite od jagodica, i nanesite ga do sljepoočnica. Nemojte nanositi rumenilo na nos.
• Pomiješajte nijanse Koristite li ružičasto rumenilo, ublažite ga rumenilom u boji zemlje. Dok ne steknete rutinu odaberite rumenila koja se sastoje od nekoliko nijansi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed