Tri savjeta kako snimiti selfie u liftu

Aktualna Zara capsule kolekcija koju je snimila manekenka u liftu sljedeći naputke ovog modnog brenda da i kroz vizuale pokaže jednostavnost ali i modnu razigranost potaknula nas je na par savjeta kako snimiti lijepe fotke dok se vozite liftom.

Dajemo savjete kako snimiti dobar selfie u liftu.
Prvi savjet – ovisno o kadru kojeg želite podesite blendu. Želite li snimiti detalj, poput primjerice ove kombinacije približite objektiv ogledalu i snimite fotografiju. Želite li pokazati da ste u liftu (ali i izgledati vitkije) odaberi široki kadar / blendu 0,5 (široko).

Prilikom snimanja selfie fotografije razmišljajte o tome što želite pokazati na fotografiji. Ako je to silueta (novi modni stil, nova haljina) prilikom fotkanja mobitel držite visoko u ruci kako bi se sakrilo lice. Fotografija je uvijek bolja kad je tijelo u pokretu. Dobar primjer je lažni korak na ovoj fotografiji.

savjet-selfie-u-liftu-modnialmanah

Selfie ovog tipa može otkrivati i detalje na licu. Želite li da se lice vidi gledajte uvijek u objektiv fotoaparata a prilikom namještanja vodite računa o stvaranju asimetrije. Tako ćete izgledati vitkije. Kako to napraviti? Evo odličnog primjera!

savjet-selfie-u-liftu-modnialmanah

Foto: Zara

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS