Tri nova ZIAJA BALTIC HOME proizvoda koji savršeno rješavaju probleme s celulitom!

Isprobali smo i zaljubili se u odlične proizvode iz nove Ziaja Baltic home linije koje ciljano djeluju na celulit. Ukoliko ste dosljedne, nakon dva tjedna (15 dana) vidljivi su rezultati, a koža postaje drugačija- zategnutija i sjajnija.

Evo što isprobati:
Ziaja BALTIC HOME SPA fit anticelulitno i učvršćujuće masažno ulje 490ml s kofeinom i ekstraktom ginka bilobe učvršćuje i poboljšava elastičnost kože. Dovoljno je izdvojiti samo 5 minuta dnevno i otkriti sve blagodati i izvrstan učinak masaže uz Ziaja BALTIC HOME SPA fit masažnim uljem.

ziaja-baltic-home-njega-koža-beauty-ljepota-kozmetika-modnialmanah

Ziaja BALTIC HOME SPA fit anticelulitni serum za tijelo s kofeinom, alginskom kiselinom i ekstraktom smokve 400ml. Hidratantni serum s laganom krema-gel formulom i koncentriranom formulom za intenzivan učvršćujući učinak. Može se koristiti svakodnevno u kombinaciji s mousse-om za tijelo ili samostalno. Za intenzivan učvršćujući i anticelulitni učinak isprobajte body wrap tretman. Utrljajte serum u kožu (posebnu pažnju posvetite područjima na kojima se najviše stvara celulit – trbuhu, bedrima i stražnjici) i nakon nanošenja omotajte kuhinjsku prianjajuću foliju te ostavite da djeluje 25 minuta. Toplina koja se oslobađa omogućava visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka bolje prodiranje u dublje slojeve čime se značajno pospješuje učinak učvršćivanja i smanjuje celulit.

ziaja-baltic-home-njega-koža-beauty-ljepota-kozmetika-modnialmanah

Ziaja BALTIC HOME SPA fit anticelulitni i hidratantni mousse za tijelo s kofeinom, alginskom kiselinom i ekstraktom smokve 300ml. Učvršćuje, savršeno hidratizira i vidljivo omekšava kožu. Idealan je za svakodnevnu uporabu, posebice za tanku i nježnu kožu. Može se koristiti samostalno, ali u kombinaciji sa serumom, upotpunjuje anticelulitni tretman i pospješuje učinak seruma. Odlikuje ga pjenasta i prozračna tekstura i brza moć upijanja. Na koži ostavlja prekrasan osvježavajući miris i osjećaj mekoće. Može se koristiti za tijelo i lice, dva puta dnevno.

ziaja-baltic-home-njega-koža-beauty-ljepota-kozmetika-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed