Tri načina kako uspješno glačati! Čak i onda kad nemate klasično glačalo pri ruci!

S jedne su strane su u fokusu nova, revolucionarna glačala, a s druge strane praktična rješenja kako spasiti situaciju kad su zgužvani određeni dijelovi odjeće, a vi na putovanju. Isto tako neka su glačala slaba, s nedovoljnom kompresijom pa se nabori na pamučnim dijelovima nekih odjevnih predmeta jednostavno ne mogu izravnati. Sve dok ne isprobate neka super SOS rješenja kako glačati.

praktični-savjet-glačati-peglanje-modnialmanah

Evo koje savjete trebate:

  • Putujete i iz kofera ste izvadile viskozni odjevni predmet koji se zgužvao. Imate li peglu za kosu, nestaje i problem. Ugrijte je i prijeđite njome po stvorenim naborima, glačati možete baš kao da ste uključili klasično glačalo.
  • Glačati možete i uz pomoć pare, posebno ako imate pri ruci kuhalo za vodu čija će para lagano ispeglati nabore, a ako ste na putovanju, objesite zgužvani odjevni predmet u kupaonu nakon tuširanja i ujutro uživajte u ‘popeglanom’ odjevnom predmetu.
  • Glačalo vam nije dovoljno jako za izravnavanje nabora? Poslužite se super trikom. Ispod zaštitne presvlake vaše daske za peglanje stavite alu foliju koja će djelovati poput grijača na stolu za peglanje pomažući u lakom zaglađivanju najčvršćih odjevnih predmeta.
Trenutno nema komentara

Comments are closed