Tri načina kako našminkati plave oči

I učiniti ih još ljepšim i još zanimljivijim jer upravo se plavim očima često mijenja intenzitet i nijansa ovisno o svjetlu, odjeći, ali i raspoloženju. Kako bi one uvijek bile zavodljive i jasno plave slijedi tri super make up trika koja svladajte sad dok ste kod kuće. Pa kad krenete na posao rutina je ‘u malom prstu’.

  1. Plave oči vole zlatno sjenilo! Čak i u dnevnom make up-u ne odustajte od ovog make up trika. Dakle, mokrom četkicom nanesite na očne kapke zlatno sjenilo prekrivajući ga u potpunosti. Rubove oka pojačajte nijansom starog zlata (za dnevni look) ili plavim sjenilom (za posebne izlaske). Zlatno sjenilo izvući će zlatni sjaj u pogledu i intenzivirati plavu. Probajte, uvjerite se same u ovaj efekt.
  2. Popunjavanje prostora između trepavica, posebno olovkom u plavoj ili crnoj boji intenzivira pogled na naglašava boju vaših očiju. Kad to napravite podignite kapak i s unutrašnje strane oka povucite liniju. Oči će izgledati veće, a njihova boja intenzivnija.
  3. Pazite na kapke – imaju li crvenkaste žilice napravite slijedeće! Koristite sjenilo u boji čokolade miješajući je s jarko žutom. Crvena boja na kapku će nestati, a oči će izgledati još izražajnije ako uz liniju donjih trepavica u unutrašnje strane oka povučete liniju bijelom olovkom.
make-up-šminka-oči-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed