Tri modela šiški koje će obilježiti početak nove modne sezone!

Da se od Parižanki može puno naučiti od mode dobro je znano. Njezin modni stil jedinstveni je spoj elegancije, klasike i profinjenosti, a osim načina kako kombinirati odjeću, Francuskinje puno toga mogu reći o njezi lica i tijela, ali i o frizurama koje su točka na ‘i’ svakog total loka. Jedan od najpopularnijih trendova kad je frizura u pitanju je messy hairstyle trend koji je nastao davne 1949 godine a u fokus trendseterica ih je stavio globalno poznat frizer Jacques Dessange.

Na početku proljeća 2024. ponovo se vraćaju u modu šiške. Želite li ih nositi evo koja tri modela šiški su must have!

  • Birkinice – ravno odrezane šiške koje jedva otkrivaju trepavice. One se ne zaglađuju nego se rub kose pušta na čelo kako bi šiške djelovale kao da smo ih to jutro same ošišale. Odlučite li se za ovaj model šiški ovog proljeća znajte da ćete ih morati kratiti svakih 15 dana.
  • Bardot šiške su dulje šiške s prorezom na sredini koje se spajaju s ostatkom kose. Odlično pristaju ženama s okruglim oblikom lica.
  • Prirodno divlje šiške koje su na jednom dijelu ravne, na drugom uvijene. Važno ih je uklopiti s frizurom – prirodno kovrčavom kosom koja uokviruje lice.
šiške-beauty-proljeće-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS