Tri koraka do savršeno našminkanih usana!

Kakav vam je odnos prema ružu za usne? Volite ga i smatrate točkom na ‘I’ svakog total looka te uvijek na početak sezone birate boju koja će naglasiti svježinu vašeg lica?! Čitajte dalje – danas vam otkrivamo kako nanijeti ispravno ruž na usne.

Koja su to tri koraka koja vas vode do savršeno našminkanih usana?
Prvo pravilo je priprema usana. Napravite piling mekom, vlažnom četkicom za zube i hidratizirajte ih nanošenjem hranjivog balzama kako bi usne bile meke, podatne i zdravog izgleda. Nakon toga možete nanijeti primer za usne kako bi se boja dulje zadržala i spriječilo krvarenje.

beauty-usana-šminka-modnialmanah

Idući korak odnosi se na iscrtavanje prirodne linije usana. Napravite to olovkom za usne koja je najsličnija boji vaših prirodnih usana ili je u istoj boji kao i ruž. Uz pomoć olovke možete preoblikovati i usavršavati konture usana. Na taj ćete način postići definiraniji, precizniji i uglađeniji izgled. Pazite na iscrtavanje Kupidovog luka usana. Kako bi bio što istaknutiji, napravite oblik “X” na gornjoj usni.

Kad ste usne nahranile te oblikovale konturu vrijeme je za nanošenje ruža. Napravite to lagano utapkavanjem kremastog dijela ruža ili laganim nanošenjem kistićem. Kako bi usne dobile punoću kistom prijeđite preko ruba usana.

Foto: Pexels

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS