Tri boje za vaš svečani look

Proljeće 2021 u fokus je stavilo tri pomalo retro boje – pastelno ružičasto lila, baby plavu i žarko žutu koje svoju dominaciju pokazuju na svečanim outfitima. Ukoliko vas je vijest o popuštanju mjera i dopuštenjima za organizaciju svečanosti razveselila, čitajte dalje.

Evo kako se odjenuti i zablistati o predobrim Mohito komadima

Jarko žuta
Nekad boja u dječjim ormarima, danas odličan izbor za dominantne odjevne komade u svečanim prigodama. Žuta suknja, sandale, haljina odličan su začin svake kombinacije. Savjet više – ovu boju nosite na dijelovima tijela koje želite pokazati!

Pastelno ružičasto lila je boja koja koja daje svježinu licu, odlično pristaje svim dobnim skupinama, svijetla je, a opet ne presvijetla… U ovoj su boji posebno lijepe haljine različitih krojeva i stilova, seksipilna odijela i vesele bluze.

Baby plava je nova crna – tako su rekli svjetski poznati dizajneri kad su ih pitali kako to da su se baš svi zaljubili u ovu boju. Imuni nisu ostali niti dizajneri modnog brenda Mohito koji su upravo ovu boju izabrali za temeljne odjevne predmete ove sezone.

Trenutno nema komentara

Comments are closed