Tri Aura noviteta u koja smo se zaljubili!

Sve topliji dani, ali i naša potreba da uvijek blistamo dovoljan su motiv da s potpisom najpopularnijeg regionalnog beauty brenda Aura u fokus uđu tri nova proizvoda. Jedan, laički rečeno ima zadatak na naglasi najljepše na licu, drugi da matira nestašnu T zonu, a treći da u trenucima sreće, veselja i plesa do rane zore drži sva stanja lica pod kontrolom. Volite li beauty brend Aura, zaljubiti ćete se u tri noviteta koja donosi svibanj!

Upoznajte ih:
Mattifier je puder u kamenu kojem je zadatak prekrivati sjaj kože, ali i fiksirati sve ono što ste na lice nanijele tijekom dana. Nanesete li ga lice će i dalje izgledati prirodno bez sjajnih mrlja na čelu ili obrazima. Ovaj proizvod nanesite na lice četkicom.

aura-cosmetika-beauty-makeup-šminka-modnialmanah

Goodbye shine je odličan puder u prahu koji služi za matiranje određenog dijela lica, posebno T zone. Lagan je, transparentan ali i vrlo snažan kad mu date zadatak da od lica napravi savršenstvo.

aura-cosmetika-beauty-makeup-šminka-modnialmanah

Uz dva pudera u ovoj priči u fokus ulazi i Mattifying primjer koji je odličan saveznik tijekom šminkanja. Odlične je teksture, pokrivnosti ali i sastava koji omogućava ovom proizvodu da na licu djeluje kao serum.

aura-cosmetika-beauty-makeup-šminka-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS