Trebaju li vam nove Solidea čarape, a niste sigurne u veličinu? Evo što morate znati!

Isprobale ste, oduševile se i sad vam treba nova Solidea zaliha čarapa? Ok… uđite na web shop i krenite s kupovinom. Koja vam veličina treba? Potrebno je odrediti visinu i težinu, tražiti brojeve na okomitom i vodoravnom dijelu tablice, tu gdje se spajaju oznake nalazi se vaša veličina. No, nakon godine dana uživanja u svim blagodatima ovog modnog brenda stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko otkriva tri korisna modna savjeta koja trebate prilikom odabira i nošenja Solidea čarape.

solidea-shopping-hulahupke-modnialmanah-čarape

Evo što morate znati:

  • Ako ste između dvije veličine priklonite se većoj kako bi hulahupke lijepo prionule tijelu, posebno između nogu. Ako na tom mjestu nema prostora, neće doći do neugodnog trenja unutarnjeg dijela bedara.
  • Prilikom ‘navlačenja’ hulahupki ostavite jedan prst više između prstiju i ruba čarapa. Zapravo pazite da vam jastučić koji se nalazi na čarapi nalazi na jastučiću vašeg stopala.
  • Solidea hulahupke lijepo prianjaju uz tijelo i ne klize. Ako ih želite popraviti tijekom dana nemojte ih navlačiti nego ih skinite do spornog dijela i popravite što treba. Tako ćete sačuvati čarape od mehaničkog oštećenja.

Krenite u kupovinu čarapa koje mijenjaju pogled na sve hulahupke današnjice uz korištenje koda ALMA u visini od 15%

Trenutno nema komentara

Comments are closed