Tražite savršen piling za tijelo? Evo što je naša preporuka!

Neke ga rade same miješajući ulje, šećer, sol, a druge su u vječnoj potrazi za idealnim pilingom koji će u isto vrijeme hidrirati kožu te ukloniti višak suhe kože. To je najkraća priča o pilingu, jednom od vrlo važnih elemenata svakodnevne beauty rutine. Kako bi koža bila zdrava i hidrirana potrebno je piling raditi cijele godine barem jednom tjedno.

Osobno sam veliki fun pilinga i manje više sam isprobala sve ono što se nudi na tržištu – od onih preagresivnih nakon kojih je potrebna dubinska njega, pa sve do onih koji se nazivaju pilinzima a od pilinga ni P. Dakle – ponuda je raznolika pa u mnoštvu onoga što se nudi potrebno je znati prepoznati najbolje.

Za američki brend Tree Hut čula sam davno, a proizvode sam isprobavala periodično kad su nam u goste dolazili ‘ameri’. Znali su oni čemu se ja posebno veselim, tako da sam do danas probala puno toga. Ali ne i šećerni piling Moroccan Rose koji je s još nekim proizvodima ovog brenda dostupan na našem tržištu. Njega sam nedavno dobila nakon jednog sastanka uz napomenu – probaj naš bestseller što sam i učinila.

beauty-piling-tree-hut-moroccan-rose-modnialmanah-skin-koža

Dakle – ne znam što mi je bolje – gusta struktura bez neugodnog ‘trljanja’, mekana pasta koja u dodiru s tijelom uklanja odumrle stanice kože pružajući odličnu hidrataciju, prekrasna miris ili osjećaj kojeg imam nakon nanošenja ovog proizvoda. Proizvod je dostupan u Hrvatskoj, u svim većim Müller poslovnicama pa isprobajte i javite svoje dojmove!

Što je u sastavu ovog proizvoda?
Piling je napravljen od šećera, shea maslaca i niza prirodnih ulja poput ulja marokanskog argana, šipka, noćurka, avokada, makadamije, slatkog badema, ulja šafranike i naranče.

Alma Premerl Zoko
Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS