Tražite li zaštitu za mobitel? Pogledajte što nudi Mobile Outfitters

Zamislite samo – izdvojite popriličnu količinu novaca za novi mobitel i nedugo zatim, pukne ekran. Zahvaljujući posebnim zaštitnim folijama koje nudi Mobile Outfitters, na takve neželjene scenarije možemo zaboraviti. Zna to dobro i Dino Bubičić koji je sa svojim iPhoneom stigao u nedavno otvorenu poslovnicu na 2. katu Tower centru Rijeka gdje je odabrao 360° Full Body Protection uz posebnu Fusion zaštitnu foliju.

Dino-Bubičić-i-Mobile-Outfitters-lifestyle-modnialmanah

Mobile Outfitters proizvodi visokokvalitetnu zaštitu za elektroničke uređaje, dizajnirane u SAD-u. U ponudi imaju zaštitu za mobilne telefone, laptope, GPS uređaje i pametne satove.
Svojim kupcima nude zaista izvanrednu kvalitetu jer folija koju koriste nije napravljena od kaljenog stakla već od poliuretana zbog čega ne dolazi do pucanja. Folija je elastična i mekana te je dizajnirana tako da na sebe prima sva oštećenja, a u jačinu ove vrste zaštite uvjerio se i sam Dino udarajući metalnim ključem po ekranu mobitela. Pogađate, oštećenju ekrana nije bilo ni traga.

Dino-Bubičić-i-Mobile-Outfitters-lifestyle-modnialmanah

Riječ je o materijalu koji se uglavnom koristi u vojne svrhe – elisa helikoptera radi se upravo od poliuretana. Pruža razinu zaštite koja apsorbira sve padove, udarce, ogrebotine ekrana.
Folija je dovoljno mekana da je se može jednostavno staviti kako na zaslon mobitela, tako i na njegovu stražnju stranu, a kod iPhone modela, jednostavno se postavlja i na bočne strane. Nema straha ni za modele s ispupčenim kamerama – tada na scenu stupa “bumper” koji u kombinaciji s folijom vašem uređaju pruža maksimalnu zaštitu, kako od udaraca, tako i od padova.

Dino-Bubičić-i-Mobile-Outfitters-lifestyle-modnialmanah

Posebnost proizvoda koje nudi Mobile Outfitters svakako je i program doživotne zamjene.
„Ako se folija izgrebe ili ošteti, naši kupci u svakom trenutku mogu dobiti zamjenu. U tom se slučaju plaća samo usluga ponovnog postavljanja, ali ne i sama folija“, rekao nam je Bogi Cvetković iz Mobile Outfittersa.
Za postavljanje zaštite ne morate brinuti, sve na licu mjesta odrade u Mobile Outfittersu, u poslovnicama Arena Zagreb, Max City Pula i Tower Centar Rijeka. Na vama je samo da bezbrižno uživate u razgovorima, fotografiranju, snimanju…

Trenutno nema komentara

Comments are closed