Tražite li novu suknju? Ovo je pet modela koji su IT ove sezone

Suknja se ponovo vratila u modni fokus i sve češće i najzagriženijim ljubiteljicama klasike zamjenjuje omiljene hlače. Ukoliko ovih dana krećete u potragu za novom saveznicom u svakodnevnom modiranju (i pokazivanju novih čizama) obratite pažnju na ovih pet modela koji su IT ove sezone

  1. Klasični pencil – idealan za klasičarke ali i skladno građene žene. Za razliku od prošlogodišnjih suknji ovog kroja, u ovoj godini je struk nešto viši i duljina pokriva samo koljena.
  2. Klasika u umjetnoj koži! Ovi modeli sukanja odlično stoje ženama s jačim bokovima jer im je struk povišen, a tkanina optički sužava. Ovaj model suknje nosite u klasično crnoj boji ili u svim nijansama smeđe što je hit boja sezone.
  3. Retro suknjica iznad koljena – poput one koju je nosila Twiggy. Ovaj model suknje je odličan u kombinaciji s visokim čizmama i debljim hulahupkama.
  4. Romantika u volanima! Iako se čini tankom, suknja od šifona je vrlo popularna ove zime. Dolazi u kontrastu s robusnim čizmama i debelim hulahupkama, te kožnim jaknicama koje mijenjaju sako. Isti efekt pruža i plisirana suknja. No, za razliku od modela s velikim volanima koji sužava bokove, ‘plisirka’ je ipak bolja za žene užih bokova i ravnog trbuha.
  5. Raskoš u punom krugu, i povišenom struku koji ovu suknju pretvara u model koji pristaje svima. Može biti jednobojna, trendy karirana, kožna… Važno je samo da je u liniji pupka i da duljina prekrije koljena.
    Ovi modeli suknji su iz Mohita. Potražite inspiraciju i odaberite svoj model za ovu sezonu.
Trenutno nema komentara

Comments are closed