Tražite li inspiraciju za super cool poklone? Evo što kupiti u Timberlandu!

Sveti Nikola, rođendanska proslava, obilježavanje imendana Lucijana, Barbare ili jednostavno priprema za Božić samo su neki razlozi zašto ovih dana posjetiti Timberland trgovine.

Ponuda ‘sitnica’ koje će razveseliti one koje volite, ali i popusti od 30% jučer su potaknuli stilisticu i modnu savjetnicu Almu Premerl Zoko da napravi svoju listu top 5 Timberland komada koje možete darovati ovog Adventa.

1.Odjeća poput obične pamučne majice kratkih rukava, seta tri majice u pakiranju ili pulovera je odličan izbor za blisku osobu. Ako volite Timberland, možete napraviti i modni matching i kupiti dva ista odjevna predmeta u dvije veličine – svojoj i veličini onoga kome darujete.

timberland-fashion-moda-modnialmanah-poklon-alma-premerl-zoko

2. Kape, šalovi, rukavice su neutralni modni detalji s kojima nikad nećete pogriješiti. Posebno ako znate da je netko prošle godine izgubio na Adventu jednu rukavicu ili promijenio boju i stil jakne pa mu više ne pristaje stara kapa.

timberland-fashion-moda-modnialmanah-poklon-alma-premerl-zoko

3.Mala ili velika torba? Jedino je pitanje na koje trebate znati odgovor prije nego li odaberete ovaj modni detalj. Ako niste sigurni u odabranu boju, odaberite ‘Timberland smeđu’. Ona se odlično kombinira i s njom nećete pogriješiti!

fashion-moda-modnialmanah-poklon-alma-premerl-zoko

4.Remen je uvijek dobar izbor darujete li ga muškoj osobi. Posebno je zanimljiv dvobojan Timberland remen kojeg ovisno o kopči možete nositi na dva načina.

fashion-moda-modnialmanah-poklon-alma-premerl-zoko

5.Konkretan komad poput jakne, trenirke ili kompletnog total looka (od cipela do jakne) je uvijek dobra ideja ako obiteljski ‘šuškate’ što ćete kome kupiti i staviti ‘pod bor’. Ako vas je više, a razmišljate o darivanju nekoga tko jako voli Timberland pokušajte saznati što je nekome potrebno i to zajednički odaberite i kupite.

fashion-moda-modnialmanah-poklon-alma-premerl-zoko

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed