Tražite li inspiraciju za look vaše kćeri? Orchestra ima predobru kolekciju…

U školu ili vrtić kombinirate tajice i majice, a kad djevojčica izlazi u kino, kazalište i rođendane svojih prijatelja onda je potrebno odjenuti nešto posebno. Za mame koje vole konkretna rješenja i kombinacije, Orchestra ove jeseni u fokus stavlja prekrasne modne teme u kojoj se nalaze odjevni predmeti i detalji koji djevojčice (i dječake) odijevaju ‘od glave do pete.

Najnovija modna tema je inspirirana tirkiznom bojom koja se lijepo kombinira uz bijelu, ali i sivu boju. Kroz temu se provlače točke, ali i motivi jesenskog cvijeća i kiše. U temi pronašite preslatke haljinice, suknje, hlače na tregere, mekane traperice, neodoljive majice i plave krznene prsluke.

Jeste li član Orchestra kluba? Ako niste, čitajte dalje…Orchestra ima svoj klub koji vam omogućuje kupovinu odjeće uz popust od 50% čitave godine, na bilo kojoj Orchestra asdresi. Dovoljno je zatražiti pristupnicu na prodajnom mjestu i uplatiti godišnju članarinu u iznosu od 59 kuna! Klupska kartica vam omogućuje kupovinu odjeće čitave godine uz popuste od 50%-70%.

Trenutno nema komentara

Comments are closed