Tražite li inovativne dioptrijske okvire – VonBogen kolekcija će vas oduševiti!

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn. Svi modeli okvira izrađeni su od kvalitetnog acetata ili laganog i čvrstog metala, a ono po čemu se razlikuju od ostalih je specifičan izbor boja i dizajna zbog čega i dalje iskaču iz mase.

Ljubitelji odvažnog stila sigurno će ponovno doći na svoje novom kolekcijom koju krase neobični dioptrijski okviri poput sada već prepoznatljivih kocka-krug modela i jarke te šarene boje ovoga puta i u metalnoj, modernoj izvedbi. VonBogen je u novoj kolekciji pripremio nešto i za one koje više vole jednobojne crno ili bijele kombinacije tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe i obogatiti svoj izgled daškom individualnosti.

Tvrtka VonBogen podržava organizaciju Plant for the Planet koja ima za cilj sadnje 1.000 milijardi stabala na zemlji, kao i Honu Movement koji je iz oceana izvadio preko 100.000 kilograma plastike.

Nove VonBogen okvire pronađite u svojoj optici.
Pratite VonBogen novitete i na društvenim mrežama:
instagram.com/vonbogenhr/
facebook.com/vonbogenhrvatska

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS