Tražite li dobar balzam za usne – Apivitini su prošli sve testove!

Boravak u zatvorenim i toplijim prostorijama, ali i na vjetru i hladnoći, neprestano ‘grickanje’ usana sve se to odražava na izgledu i ljepoti vaših usana. U periodu kad je make up u potpunosti minimaliziran, ne zaboravite ipak na usne staviti proizvode koji će ih nahraniti, revitalizirati, sačuvati, osnažiti.

Najpopularniji Grčki beauty brend Apivita u svojoj ponudi ima odlične proizvode za njegu lica i tijela, a ono što svi hvale su balzami za usne dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Da, malo su skuplji od balzama kojeg možete pronaći na policama kraj blagajne, ali kad ih jednom probate vidjeti ćete u čemu je fora. S njima stvarno vrijedi pravilo ‘manje je više’.

Što isprobati?
Balzam za usne s propolisom pruža intenzivnu hidrataciju, a u sebi sadrži 99 % prirodnih sastojaka. Balzam je idealan za njegu suhih i ispucalih usana te nudi trenutačno olakšanje i zaštitu od vanjskih utjecaja

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s kakao maslacem namijenjen je za intenzivnu njegu i hidratizaciju usana, a u sebi sadrži 90 % prirodnih sastojaka. Balzam svojim prirodnim sastojcima usnama nudi intenzivnu hidratizaciju i SPF zaštitu te je idealan za nanošenje prilikom izlaganja suncu ili pak za vrijeme igranja zimskih sportova. Kakao maslac dubinski hidratizira i održava elastičnost usana, brzo se apsorbira pri tom ne ostavljajući tragove masnoće na usnama.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s kamilicom namijenjen je za hidrataciju usana, a u sebi sadrži 91 % prirodnih sastojaka. Balzam svojim prirodnim sastojcima usne čini mekanima te im nudi zaštitni faktor prilikom izlaganja sunčevim zrakama. Kamilica i pantenol umiruju te hidratiziraju usne, ostavljajući ih mekima.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s crnim ribizlom namijenjen je za njegu i hidrataciju usana, a u sebi sadrži 99 % prirodnih sastojaka. Balzam za usne s crnim ribizlom idealan je za žene koje preferiraju boju burgundca na usnama te je idealna zamjena ružu.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s kestenom namijenjen je za njegu i hidrataciju usana, a u sebi sadrži 99 % prirodnih sastojaka. Balzam za usne s kestenom idealan je za žene koje preferiraju nježnu, čokoladnu boju na usnama te je idealna zamjena ružu. Ekstrakt kestena nudi hidratantna svojstva, a vitamin E pruža antioksidativnu zaštitu.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s narom namijenjen je za njegu i hidrataciju usana, a u sebi sadrži 98 % prirodnih sastojaka. Balzam za usne s narom idealan je za žene koje preferiraju nježnu, ružičastu boju na usnama te je idealna zamjena ružu.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s medom namijenjen je njezi suhih usana, a u sebi sadrži 100 % prirodnih sastojaka. Balzam ima ICEA certifikat te svojim sastojcima pruža hidratantnu i organsku njegu usana. Balzam s ekstraktom meda i vitamina E usne čini mekim i podatnim.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Balzam za usne s marelicom namijenjen je dubinskoj njezi i hidratizaciji usana, a u sebi sadrži 100 % prirodnih sastojaka. Balzam ima ICEA certifikat, svojim sastojcima pruža hidratantnu i organsku njegu usana te je idealan za njegu usnica djevojčica koje su navršile drugu godinu života.

beauty-apivita-balzam-za-usne-modnialmanah

Što još trebate znati? Sve balzame nanesite u jednom sloju na kožu usana i pustite da djeluju. Oni u bojama (kesten, nar…) predstavljaju odličnu zamjenu ruža za usne. Balzam je idealan i za muškarce. Apivitini balzami ne sadrže parabene, silikone, mineralna ulja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed