Tražite li cool nakit za svoje blagdanske outfite! Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju…

Karizmatična i uspješna mlada dizajnerica Iva Viljevac razveselila nas je čarobnom blagdanskom kampanjom koja donosi novitete od kojih zastaje dah, ali i ponovljene komade nakita neizbježne za nadolazeću sezonu. Kolekciju koja odiše minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu prve su isprobale nevjerojatno talentirane Nika Turković i Dora Predojević, inspirativne i posebne žene koje su unijele vlastiti karakter u kolekciju koja će postati nezaobilazan trend blagdanske sezone.

Kolekcija predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koja obogaćuje cijeli outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja- model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit ljubiteljica decentnih detalja.
Novu kolekciju nakita Ive Viljevac može se isprobati i kupiti u Petrinjskoj 33, kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane, ili na službenoj stranici: www.ivaviljevac.com

Fotografije: Karmen Poznić,
Šminka: Matea Lusbo
Kosa: Lidija Štokić Hairvetica

Trenutno nema komentara

Comments are closed