Travanj je zamirisao na Trusardi EDP

Iako je bio je planiran za 2020.g, no kako je prošla godina bila veoma izazovna za sve, za Italiju još i više, lansiranje ovog velikog projekta, Trussardi EDP je odgođeno za 2021.g. I ovo stigao je, da njime zamiriše prvo proljeće novog desetljeća!

Što morate znati o ovom parfemu?
Trussardi, novi miris je interpretacija žena današnjice. Slobodne, karizmatične i moćne žene, koje se ne boje živjeti u svojoj punoj mjeri. Miris koji je pomno kreiran jer današnje žene prepoznaju sebe i svoje snove u njemu.

Ime mirisa? Ovo je novi parfem s Trussardi potpisom. Svojevrsna početna točka, jer TRUSSARDI nema atributa. Miris predstavlja svaku od nas, tko god želimo biti. Zato jer smo slobodne, ne treba nam nikakva definicija.

beauty-trussardi-edp-parfem--miris-modnialmanah

Izgled parfema: Inspiriran modernim namještajem i ukrasnim predmetima, parfem predstavlja svu prepoznatljivu bezvremenu profinjenost Trussardi kuće i njenu milansku profinjenost. Okrugli oblik i omotane pruge ističu i bočicu i pakiranje koji su dizajnirani sa zelenim (eko) stavom. Klasična i šik paleta boja sjajne čisto bijele, živopisne crne i dragocjene zlatne, upotpunjeno je ženstvenom i ikonskom mat rozom.

Kako miriši?
Dopustite da vas zavedu razigrane, hipnotizirajuće, senzualne i neustrašive note mirisa. U njemu se preklapaju neroli, talijanska mandarina, akord rajčice, kao i lavanda, jasmin absolute, akord bijele dalije, akord ljubičice, pačuli.

Trenutno nema komentara

Comments are closed