Torbe i građa tijela – zašto kruške trebaju četvrtastu, a jabuke okruglu torbu?

Što je u odijevanju pravi začin stila? Zasigurno torbica. Može biti dnevna ili večernja, mala, velika, poslovna ili casual.

Kako odabirete pravi model za sebe? Uskladite trend, stil i naravno građu tijela!

Što to znači? Ukoliko ste građeni poput kruške (jaki bokovi, manja prsa i uska ramena) odaberite torbu koja ‘popunjava’ gornji dio tijela – četvrtasta torba s malom ručkom je model koji uvijek savršeno pristaje. Građa jabuke otkriva veća prsa i naslage na trbuhu pa ih na neki način optički presijecite torbom koja ima dulju ručku i nosi se asimetrično. Mršavim ženama će bolje pristajati manje torbe, jer veliki vrećasti modeli će ‘pojesti’ vašu građu tijela. Građa ‘pješčani sat’ je idealna za modno eksperimentiranje: možete nositi male i velike torbe, ovisno o vašem stilu.

Savjet više: Kolika je idealna veličina torbe? Za dnevnu torbu neka to bude veličina glave, a za večernju veličina tri dlana. To je standard po kojem ćete znati idealnu veličinu. Naravno, na vama je da odstupite od njega, ukoliko želite slijedi trendove. Pazite samo da torba uvijek začini vaš stil, a ne naruši cjelokupan outfit.

Trenutno nema komentara

Comments are closed