Tips and tricks za vikend putovanja!

Ukoliko osjećate pritisak od svakodnevice, loših vijesti i puno posla, vrijeme je da se pokrenete i priuštite si ‘vikend bijeg’. U neki lijep hotel, u vikendicu… Posebno jer se sada može i kod nas pronaći puno odličnih ponuda za različite vrste smještaja po izuzetno povoljnim cijenama.

Znate li kako se spakirati?
Kako ne biste pretjerale, vodite se pravilima minimalizma ali i funkcionalnosti i činjenicom da ono što vam je potrebno za vikend stane u torbu za laptop. Pakirate li se u paru- dovoljan vam je jedan mali (čitaj kabinski) kofer.

Evo primjera kako se spakirati za primjerice vikend u hotelu negdje na moru!
Krenite na put lijepo dotjerane (traperice, majica/bluza, kardigan, balerinke, jaknica), a u kofer stavite kombinaciju za slobodno vrijeme (šetnju drugog dana). Kombinacija će biti tajice, majica, hudica, tenisice, uz što ubacite još dva lijepa gornja dijela u kojima ćete moći na doručak i večeru. Kad pogledate računicu na raspolaganju imate puno odjevnih predmeta (koje možete međusobno kombinirati), ali malo njih nosite u prtljazi. Idete li u spa informirajte se dobivate li u hotelu ogrtač i ručnike. Tada u kofer ubacite samo kupaći kostim i japanke.

fashion-putovanje-kofer-modnialmanah-pakiranje

Što još morate znati?
Neseser može zauzimati puno mjesta u prtljazi pa nastojte ponijeti samo ono što vam je nužno potrebno (krema, lak za kosu, četkica za zube…) a čega nema u hotelskoj kupaonici. Sadržaj nesesera možete minimalizirati i birajući mini pakiranja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed