Timberland predstavio GreenStride ™ tehnologiju! Znate li što je to?

Prekrasni dizajn nove Timberland tenisice kojeg pojačava odličan izbor boja privukli su poglede mnogih od nas. Iako je riječ o muškom modelu, imate li veliko stopalo, lako ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled. A onda i shvatiti da ste odabrali super stvar poštujući pravila prirodne održivosti.

Naime, Timberland u ovoj sezoni razvija nove tehnologije i nastavlja svoju misiju očuvanja prirode- prilikom prerade kože koristi se postupak koji smanjuje korištenje vode i energije, a posebna je pažnja posvećena GreenStride ™ tehnologijom.

timberland-Green-Stride-fashion-modnialmanah

Znate li što ona znači?
Udobni potplati GreenStride ™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koje je Timberland ikad izmislilo. U izradi aktualne kolekcije pojačana je uporaba obnovljivih materijala, mijenjajući tako 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća. Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Guma od koje su napravljeni potplati prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže udobnost svakog para kojeg obučete.

Više pročitajte na https://www.timberland.hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed