Timberland maslinasto zelena hit je ovog ljeta!

Želite li nositi boju koju ćete lako kombinirati u sve odjevne kombinacije ovog ljeta, ali i na poseban način naglasiti preplanulost kože, nosite maslinasto-zelenu. Hit boja aktualne Timberland kolekcije provlači se kroz mušku,žensku i dječju kolekciju omogućavajući tako svakome nošenje funkcionalnog modnog detalja koji podržava sve stilove.

Zašto je ova boja hit ljeta?
Maslinasto zelena boja pristaje svim bojama puti korigirajući podton. Što to znači? Podton kože određuje kako se određena boja odjeće spaja s kožom. Kako u svakoj boji puti postoji maslinasto zelena, ona će aktivirati podton i baznoj boji puti pomoći da u kombinaciji s maslinasto zelenom svatko izgleda svježe, preplanulo i odmorno.

Koji su must have Timberland komadi ove sezone?
Sandale različitih stilova i dizajna u maslinasto zelenoj boji su must have komadi koje treba svaka kombinacija. U muškoj kolekciji sandale u ovoj boji prate o odjevni predmeti napravljeni od organskog pamuka, u ženskoj se ovakve sandale kombiniraju uz torbice, a dječaci i djevojčice koji će ovu boju odabrati za svoju obuću, kombinaciju mogu pojačati šilt kapom u ovoj boji.

Trenutno nema komentara

Comments are closed