The Body Shop predstava Edelweiss – prekrasnu liniju inspiriranu lišćem runolista

Dok su dani hladni i pravi zimski, a koža prekrivena s nekoliko slojeva odjeće, veseli Edelweiss vijest s potpisom The Body Shopa! Miriši neodoljivo, po proljeću, sreći i optimizmu a svojom strukturom podsjeća na proslavljenu Drops of Youth liniju! Kolekcija je formulirana tako da nježno čisti kožu od onečišćenja i štiti je od utjecaja suvremenog načina života. U svim proizvodima dominira dvostruka koncentracija lišća runolista poznatim po svojim antioksidativnim svojstvima. Štoviše, mali cvijet runolista toliko je otporan i jak da njegov ekstrakt ima 5x veću antioksidacijsku snagu od acetata vitamina E. Nevjerojatno, zar ne?

Znate li da za kupnju od najmanje 40 €, na dar dobivate poklon vrećicu u kojoj se nalazi traka za kosu, maska i koncentrat ulja za lice iz kolekcije Edelweiss.

Istražili smo ponudu i pronašli odličnu kombinaciju Edelweiss proizvoda koji će vas oduševiti, ali i potaknuti da ovu liniju darujete onima koje volite.

Upoznajte set za njegu kože Smooth & Plump Edelweiss u kojem se nalaze neki od najomiljenijih Edelweiss superjunaka među kojima su:

Edelweiss Serum Concentrate 30ml
Napravljen od 99% sastojaka prirodnog podrijetla, potrebno je samo nekoliko kapi našeg novog Edelweiss dnevnog koncentrata seruma kako bi vaša koža bila nahranjena, svježa, osnažena* i hidratizirana 24 sata – potvrdilo je 106 žena koje su isprobale (i voljele!) ) naš novi serum u pojedinačnom testnom razdoblju.

Edelweiss Day Cream 50ml
Intenzivno bogata i hranjiva krema, ova nemasna formula ima svilenkastu teksturu i bez napora se topi u koži, pomaže u zaštiti od unutarnjeg i vanjskog onečišćenja i ostavlja kožu duboko nahranjenom, čvršćom i ultra mekom.

Jade Roller je odličan način kako potaknuti aktivnost kože lica, stimulirati sve slojeve kože nježno zaglađujući bore ovaj roler je limitirano izdanje koje dolazi samo u ovom pakiranju.

beauty-the-body-shop-edelweiss-modnialmanah-njega
Trenutno nema komentara

Comments are closed