Testirali smo različite proizvode za sunce! Evo zašto nas je Sundance od dm-a oduševio!

Sunce je sve jače, pa ne zaboravite na adekvatnu zaštitu u svakom trenutku. I onda kad uživate uz morsku obalu, i kad pješačiti do posla, osvajate planinske vrhove ili uživate u sportu na otvorenom. Sunce je uvijek tu, čak i kad su dani prekriveni oblacima pa kako se ne bi dogodilo da izgorite i tako trajno oštetite kožu, zaštite sebe i svoju obitelj. Testirali smo različite proizvode za sunčanje i Sundance od dm-a nas je oduševio. Provjereni je sastav, odlična kvaliteta, funkcionalna pakiranja, prihvatljive cijene, proizvodi se odlično međusobno kombiniraju (zaštita od sunca u raznim uvjetima, odlična zaštita nakon) a funkcionalna pakiranja svakog od njih predstavljaju odlična rješenja za cijelu obitelj.

dm-drogerie-markt-hrvatska-sundance-sunce-beauty-modnialmanah

Krećete li na godišnji ili ćete drugu polovicu ljeta provesti uživajući u aktivnim vikendima evo koje savjete za zaštitu od sunca trebate:

  • Naučite prepoznati moć UV zračenja bez obzira gdje se nalazite – more ili planina te se na vrijeme zaštitite. Zaštitni faktor neka bude minimalno 30.
  • Boravite li u vodi ili ste kontinuirano u pokretu, neka svi vaši Sundance proizvodi budu vodootporni.
  • Sundance linija je namijenjena svima, a Sensitive linija onima s najosjetljivijom kožom. Ona će sačuvati Vašu kožu od isušivanja, ne sadrži mirisne tvari te je prikladna i kod osipa i kod alergije na sunce.
  • Volite li after beach party-e ne zaboravite da je sunce još uvijek jako. Sačuvajte kožu Sundance uljima za sunčanje koji će je zaštiti ali i dati joj potreban sjaj.
  • Ne zaboravite na njegu usana. Sundance kombi zaštita od sunca SPF 30 odlična je kombinacija kreme za sunčanje i njegujućeg balzama za usne.
  • Nakon boravka na suncu intenzivna je njega prava blagodat za kožu pa u svoju beauty rutinu uvrstite hidratantne losione za tijelo i kvalitetne kreme za tijelo koji nose oznaku After sun Sundance. Svi ovi proizvodi bogati su sastojcima poput aloe vere koji smiruju i hlade kožu.
Trenutno nema komentara

Comments are closed