Svi su poludjeli za ovim modelom Timberland sandala!

Dok u potpunosti ne ugrije, balans između hladnijih jutara i večeri, ali i sve viših dnevnih temperatura stvorit će novi model Timberland sandala. Riječ je o modelu koji samozatajno otkriva prednji dio stopala, pomažući im da ostanu zaštićeni uslijed promjene temperature.

Svi su poludjeli za ovim modelom Timberland sandala! Evo i zašto!
Izrađene su od visokokvalitetne kože dobivene iz LWG-ovih štavionica sa srebrnom ocjenom. Podstava je izrađena od sintetičkog antilopa, a EVA međupotplat pruža fleksibilnost i amortizaciju pri hodu. Konačno, 55% gume koja čini ovaj par dolazi s farmi koje koriste regenerativne poljoprivredne prakse Visina pete: 2,7″/6.8 cm što stvara posebnu ugodnost u svakom koraku.

Kako kombinirati?
Ovaj model je atraktivan sam po sebi pa ga možete kombinirati uz potpuno jednostavne odjevne predmete- jednobojne proljetne haljine, uske hlače u kombinaciji s lepršavim tunikama, ali i kratkim hlačama i uskim topićima. Suprotno tome, za one najhrabrije tu su kombinacije s različitim proljetnim printevima kojima ovakva obuća daje posebnost i modnu razigranost. Boje? Prepoznatljiva ‘Timberland žuta’ ali i hit boja sezone – viva magenta!

Pogledajte i ostale modele sandala te odaberite svoj par koji će obilježiti ljeto 2023.

Trenutno nema komentara

Comments are closed