Svi pričaju o online shoppingu? Evo što morate znati ne snalazite li se baš najbolje s ovom temom!

Ako nas je 2020.-ta nečemu naučila to je onda činjenica da se baš sve može kupiti on line. Vidite, odaberete, platite i čekate na kućnim vratima.

Ukoliko vam se ova usluga posebno sviđa, a do sada ste funkcionirale po principu – frendice možeš li mi ovo naručiti i kupiti, s početkom nove godine svladajte shopping budućnosti.

shopping-online-modnialmanah-web

Evo koje savjete trebate:

  1. Isprobajte kupovinu proizvoda s nekim što ne košta puno slijedeći pažljivo upute. Na domaćim web shopovima su naputci vrlo precizni pa je kupovina jednostavna i brza. Ukoliko ste na stranim, prije nego li stisnete OK prevedite si pitanje. Da ne biste napravile nešto krivo.
  2. Prilikom kupovine odjeće kupujte tako da u košaricu stavljate sve ono što vam se sviđa (ili na što naletite na sniženju) pa prije finalnog plaćanja analizirajte sadržaj. Nešto što vam više nije tako primamljivo izbacite iz košarice.
  3. Kupujte samo onda kad možete kupljen artikl i vratiti. Posebno se to odnosi na kupovinu odjeće!
  4. Kako ćete znati koji vam je broj potreban? Proučite tablicu svakog brenda s mjerama, ali i pogledajte naputak koji stoji uz većinu modela koji su na slici (visina i veličina odjevnog predmeta). Tako ćete lakše definirati ono što je pravi izbor za vas.
  5. Isto tako dobro proučite i tkaninu od koje je odjevni predmet napravljen, kako ne biste gledali vuneni pulover na slici, a dobili majicu od lycre.
  6. Kupujete li na shopping platformama kao što je e-bay primjerice, dobro pročitajte recenzije o ‘seleru’. Kupujte samo od onih koji imaju dobre ocjene.
  7. Ne bojte se ‘peglati’ karticu na web shopovima modnih brendova. Svi imaju zaštitu i ne može se dogoditi da netko zlouporabi podatke prilikom uplate.
  8. Uživajte u posebnim linijama koje su dostupne samo on line, što danas mnogi modni brendovi nude svojim kupcima. Na taj način možete ugrabiti komade iz manjih serija i nositi nešto posebno!
Trenutno nema komentara

Comments are closed