Sve su hulahupke, hulahupke ali Jadran čarape su naš proizvod!

Upravo zato obratite pažnju na hulahupke koje imaju skrivene karakteristike i predstavljaju ugodu prilikom nošenja. Trgovine Jadran čarapa su trenutno zatvorene, ali ponudu ovog domaćeg proizvođača možete pronaći i u supermarketima ali i u dm-u! Ako vam zatrebaju da znate…

Koje su ‘bazne’ hulahupke u fokusu ovog proljeća?

Jadran extra plus od 20 dena namijenjen je punijim ženama, ali i onima koje imaju osjetljiv trbuh pa im smeta urezivanje čarape u liniju trbuha.

Push up- hit model hulahupki od 20 dena koji je odlični modeli čiji gornji dio ima efekt steznika. Ovaj premium push up model hulahupki podiže stražnjicu i ravna trbuh za jedan konfekcijski broj.

fashion-jadran-čarape-modnialmanah

Summer dream su ultraprozračne, profinjene hulahupke od 8 dena koje na nozi djeluju kao zaštitni film (kao da ste noge namazale uljem nakon sunčanja). Budući da nemaju pojačanja na prstima odlične su i za nošenje u kombinaciji sa sandalama.

Premium Low Waist su hulahupke nižeg struka koje su idealne za sve one koje nose niži struk hlača ili suknji, ali i ne žele da ih išta steže tijekom dana.

fashion-jadran-čarape-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed