Sve je u detaljima!

Imate li pun ormar odjeće, ali i kvalitetne odjevne komade koji su nosivi i ove sezone, svoj total look začinite detaljima. Nekim novim koji su drugačiji od svega što imate, ali i načinom na kojeg nosite ono što već imate u ladicama i kutijama s nakitom. Kako bismo vam olakšali način kombiniranja, ali i fokusiranja na ono što vam je potrebno evo što morate znati:

Nosite li puno ne boja, posebno crnu u hladnijem dijelu godine neka modni detalji budu u nekoj živoj boji. Dobar primjer su narančaste rukavice, remen i torbica na total looku sive ili crne boje.

fashion-modni-detalji-modnialmanah

Naučite se igrati detaljima koje imate u ladicama a moje ne nosite jer nemate ideju! Evo mi je imamo! Imate li narukvice alke, stavite ih preko kožnih narukvica, svoj omiljeni zlatni nakit ‘izložite’ na vunenim komadima, a naušnice koje ste do sada nosili samo na svečanim komadima (poput primjerice bisera) ponovo stavite u fokus.

fashion-modni-detaljima-modnialmanah

Detalji u kontrastu sa sezonom i bojom! Primjer bi bile vaše bijele sunčane naočale koje nosite samo ljeti i torbica koju ste kupili prošlog proljeća kao model koji se lijepo kombinira uz sandale. I jedan i drugi modni detalj možete kombinirati s kožnim kaputom ili jaknom.

fashion-modni-detaljima-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed