Sve je spremno za šesto izdanje DunavArt Festivala

U vremenu Covid 19 pandemije, svih briga i ograničenja s kojima hrabro i odgovorno moramo živjeti, s veseljem najavljujemo šesto izdanje DunavArt Festivala. Festival će se održati 23. lipnja u Vukovaru i 10. srpnja u Iloku.

Evo programa za oba dana održavanja ove manifestacije!

Vukovar 23. lipnja 2021.
DunavArt Festival otvorit ćemo ispred galerije Oranžerija u Vukovaru.

U Galeriji Oranžerija u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom pozivamo vas u 20 sati na izložbu „Almost“ umjetničkog fotografa Wojciecha Czaja

U zadruzi Vrhunsko vukovarsko, dr. Franje Tuđmana 18 u 21.00 sat uživajmo u veselim pričama s razigranog Dunava na koncertu Styrian Klezmore Orchestra.

Vinska i kulinarska vukovarska priča očekuje vas uz ekipu koja će nam svima prirediti Podunavski stol, a pozdravit ćemo se s plesom u zadruzi

Vrhunsko vukovarsko, na našem završnom partyu uz DJ Svemirka.

Ilok, vinogradi Papak/Rados, 10.srpnja 2021.
U srpnju nastavljamo s Festivalom i najavljujemo susret u Iloku.

DunavArt Festival uz pomoć fantastičnih mirnih i pjenušavih vina iločkih vinara, te podršku vrijednih prijatelja, podržava promociju vina i delicija Srijema uz “Pjenušavi srijemski doručak u vinogradu”.

U srijemskim vinogradima Papak/Radoš, veselit ćemo se druženju i pjenušavom jutru s vama, vinima Papak, Čobanković, Iločki podrumi, Zelenika i Buhač, te uz glazbu Petre Marković.

Trenutno nema komentara

Comments are closed