Sutra počinju sezonska sniženja – evo kojih pet savjeta trebate!

Iako su ove godine sniženja počela ranije svi se nekako veselimo službenom početku sezonskog sniženja koji je zakonski propisan i koji omogućava kupovinu uz popust od 50%. Svake godine, to je prvi radni dan nakon Božića, dakle sutra.

shopping-sale-sniženje-popust-modnialmanah

Ukoliko ste te dane upisali kao dane za šoping u svojem kalendaru, evo kojih pet savjeta trebate kako bi kupovina protekla bez stresa i napora.

  1. Napravite plan odnosno razmislite o tome što ste vidjele u trgovinama dok ste kupovale poklone i što biste od toga voljele imati. Ovisno o tome odaberite šoping centar u kojeg ćete otići i vrijeme koje vam je potrebno za kupovinu.
  2. Odredite budžet koji ćete potrošiti i koji vam u siječnju neće stvarati dodatan stres. Kad tako pristupite kupovini tijekom blagdana adrenalin će biti na vrhuncu, a o svakom ‘ulovu sa sniženja’ ćete pričati s ljubavlju i strasti.
  3. Idite bez očekivanja posebno volite li šoping. Obiđite svoje najdraže trgovine, ali i one u koje nikad ne zalazite. Iznenaditi ćete se kako na mjestima na kojima inače ne kupujete možete pronaći predobre komade u kojima ćete uživati.
  4. Pazite s kime idete u shopping odnosno idite ili s onima koje vole šopingirati poput vas ili same. Nestrpljiv suprug, kćer tinejdžerica, mališan u kolicima nisu najbolja pratnja. Isto tako nije dobra pratnja ni prijateljica koja se s vama nadmeće ili koja ne govori realno kako joj izgleda vaš odabrani outfit.
  5. Ne stvarajte si dodatan stres posebno kupujete li u šoping centru. Topla jakna u kojoj ste stigli, kapa, šal, teška torba, puno slojeva odjeće… sve to može stvoriti popriličan stres zbog kojeg ćete vrlo brzo odustati od kupovine. Umjesto toga jaknu i modne detalje ostavite u automobilu ili spremniku s ključem koji se nalazi na ulazu u centar, odjenite nešto preko čega ćete moći ‘navući’ odjeću koju biste voljele kupiti, torba neka bude lagana s mogućnošću da je prebacite preko boka, a u njoj ako vam stane stavite manju bocu vode.
Trenutno nema komentara

Comments are closed