Super trik – evo kako optički povećati usne!

S jedne su strane inovacije kad je estetska kirurgija u pitanju, a s druge strane prirodna rješenja kako produžiti lijep i mladenački izgled lica i tijela. Spadate li u one koje žele starjeti dostojanstveno, skrivajući nedostatke na licu i tijelu inovativnim rješenjima naučite kako lijepo oblikovati usne prilikom šminkanja. Posebno ako su vam usnice tanke, a vi im želite dati volumen i povećati ih optički.

Evo kako ćete optički povećati usne!
Za početak odaberite olovku koja je bazično iste boje kao i vaše usnice, ali u odnosu na njih je nekoliko nijansi tamnija. Olovka neka bude srednje našiljena kako bi u potpunosti ostavila trag na liniji usana bez neugodnog urezivanja špice olovke. Sad je potrebno optički povećati usne!

kako-povećati-usne-optički-beauty-modnialmanah

Kako to napraviti pogledajte na slici – gornji dio usne uokvirite prateći vanjsku liniju usana, a na donjoj usni s lijeve i desne strane povucite liniju vanjskog ruba usne. Kad ste to napravili linije povežite te mokrim kistićem krenite s blendanjem usnica popunjavajući bojom olovke. Kad ste to u napravile unutarnji dio usne našminkajte svijetlom bojom ruža te razmažite usne da se svijetla i tamna nijansa u potpunosti povežu. Usne će biti lijepe i pune.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS