Subrina Professional ljeto u kosi!

Kako nas često pitate kako njegovati kosu tijekom ljeta i na što točno treba paziti, pitali smo Sanju Karasman kreativnu direktoricu Subrine Professional i dobili korisne savjete uz pomoću kojih će vam kosa ostati njegovana i zdrava i u najtoplijem dijelu godine.

subrina_professioanl_beauty_modnialmanahNa što točno treba paziti?
• Pojačajte njegu kose! Isprobajte Subrina Professional proizvode za njegu kose. Hydro linija je odlično rješenje za sve žene suhe kose kojoj je potrebna dodatna njega u ljetnim mjesecima. Colour linija je univerzalno rješenje za ljetne mjesece jer osim njege, proizvodi poput šampona, regeneratora i maske dodatno štite boju.
• Smanjite upotrebu fena, pegle, figara… drugim riječima svih pomagača iz kupaonice koji dodatno isušuju kosu. Ukoliko želite oblikovati frizuru poslužite se trikovima naših baka – pletete li mokru kosu u pletenice, nakon sušenja ćete imati valovitu kosu, trendy valove možete postići uvijanjem kose na široku traku…
• Bojite kosu barem 10 dana prije odlaska na godišnji odmor! Jedno ili dva pranja prije sezone kupanja i sunčanja dovoljna su da se fiksira boja za vlas i stvori pravi intenzitet boje. Ne zaboravite bojanu kosu njegovati.
• Birajte prave proizvode za stiliziranje. Što to znači? Imate li suhu kosu i vlasište birajte kremu, gel ili ulje za stiliziranje. Masnu kosu možete stilizirati pjenom i lakom za kosu.
• Ne zaboravite se ošišati prije početka velikih vrućina! Na taj ćete način sačuvati kosu od dodatnog loma vlasi.
• Zaštitite kosu maramama i šeširićima koji su lijep ukras, ali i odlična zaštita.

subrina_professioanl_beauty_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS