Što morate znati o izrezima svojih majica? Puno toga!

Koliko treba biti dubok izrez na majici da ona djeluje seksi ali ne previše vulgarno? Kako optički smanjiti velika prsa, a izrezom povećati mala? Mnogo je pitanja koja se vezuju za ovaj naoko obični odjevni predmet! Kako biste uvijek izgledale lijepo i vaša majica bila u skladu s tijelom i kao takva odlična baza za ostale kombinacije naučite odabrati pravi izrez u skladu s vlastitim tijelom.

Kakav izrez trebate?
• Veliki okrugli izrezi idealni su za žene s oblikom tijela poput kruške. Upravo oni definiraju gornji dio tijela, mogu prekriti šira ramena i naglasiti obline.
• Majice s malim izrezom pristajat će onima koje imaju uski struk. Oni stvaraju iluziju kraćeg vrata i naglašavaju grudi.
• Ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela najbolje će napraviti majice s izrezima kod kojih je materijal malo naboran ili ukrašen volanima. Ovaj je model idealan za žene koje nemaju naglašene obline.
• Majice s V izrezom pristaju gotovo svima jer vizualnu produžuju vrat i skreću pažnju na struk. Imate li uski struk birajte majice sa širim izrezom, a ako imate ravnu figure nosite duži V izrez.

fashion-majica-bijela-modnialmanah-izrez

Trenutno nema komentara

Comments are closed