Što morate znati o hlačama s uzorkom?

Kad bi žene znale koju moć imaju uzorci na tijelu, svaka bi u svoj ormar ubacila barem jedan model hlača s uzorkom. Jer u šarenilu koje mnoge odbija krije se čitav niz alata koji pomažu u optičkom sužavaju oblina.

Evo što morate znati o hlačama s uzorkom!
Animal print je kombinacija nekoliko geometrijskih oblika i igra svijetlo-tamno. Upravo to je razlog zašto ćete u hlačama animal printa izgledati puni mršavije nego u istom modelu jednobojnih hlača. Efekt je jednak onome u prirodi – i leopard izgleda elegantno i vitko, a u prosjeku, odrasli mužjak ima oko 75 kilograma.

fashion-hlače-uzorak-print-modnialmanah

Moć geometrije! U ovaj način sužavanja građe tijela naše su se bake zaljubile još u 60-tim godinama prošlog stoljeća. Kako i ne bi kad pruge različite širine, ali i ostali geometrijski oblici poput krugova, kvadrata, trokuta magično sužavaju volumen. Na hlačama su jako šik rješenje koje trebaju povezati i ostali modni detalji. Evo i primjera – uz hlače na kojima se nalaze kvadrati kombinirajte obuću kvadratne potpetice ali i takvu torbicu.

fashion-hlače-uzorak-print-modnialmanah

Cvjetni print je najdugovječniji modni print koji kad je dobro odabran može učiniti puno kad je silueta u pitanju. Birajte izražajno cvijeće i kontrast između cvijeća i podloge.

fashion-hlače-uzorak-print-modnialmanah-uzorkom
Trenutno nema komentara

Comments are closed