Stilistica ALMA vam donosi 15% popusta na sve Solidea čarape!

Kad je o čarapama riječ, probala sam puuuuno toga. Zapravo – kad ne znam što bih u nekom dućanu kupila, onda kupim čarape. Imam ih prepune kutije (jednom mi je jedna frendica rekla – ‘imaš čarapa dok si živa’/znajući da želim doživjeti 100-tu), a nosim možda njih 50 u sezoni.

Ok, to se promijenilo – čarape sam podijelila i u znatno manju kutiju stavila tek nekoliko njih koje su za mene apsolutni zakon! Talijanske su, kompresivne, s daškom talijanskog glamoura s potpisom Solidea.

solidea-silver-wave-modnialmanah-fashion-hulahopke-tajice

Po čemu su mi čarape posebne?

  • Prvo ih birate u skladu s građom tijela, a prijanjaju poput druge kože
  • Ne pucaju, jer ne klize i ne možete ih natezati
  • Vrše kompresiju, pa potiču cirkulaciju. Rezultat – noge uopće ne bole. Za mene kojoj je mužić svaku večer masirao stopala nakon cijelog dana u štiklama, je ovo savršenstvo.
  • Stežu gdje treba – posebno su me oduševile hulahopke Venere. One su osmišljene tako da potaknu cirkulaciju kad dugo sjedite ili stojite smanjujući trnce u nogama i osjećaj ‘teških nogu’. Imam ih i crne i boju kože i zapravo njih nosim svakog dana.
  • Solidea je izbacila Silver wave tajice s mikro masažnom valovitom strukturom koja pomaže u topljenu celulita. Mogu biti kratke (super su za ispod haljinice) ili duge za sve one koje ovih dana počinju s treninzima!

Želite li ih?
Budući da jaaaako volim ovaj brend i mnogima od vas sam o njemu pisala i pričala, Solidea mi je dala mogućnost da vam dam popust od 15% na svaku kupovinu Solidea čarapa putem web shopa. Dovoljno je samo odabrati idealne, staviti ih u košaricu i iskoristiti kod: ALMA. Javite mi dojmove kad probate 😊.
Vaša Alma

Trenutno nema komentara

Comments are closed