Stilistica Alma dala novi look Sprandi tenisicama!

U aktualnoj proljetnoj CCC kolekciji nalazi se mnogo brendova koji u fokus stavljaju neodoljive modele koji su pravi začin svim odjevnim kombinacijama. Kad je o tenisicama riječ, uvijek popularne platnene tenisice Sprandi ovog su proljeća zablistale, uz ne boje, u crvenoj i tamno plavoj boji.

Mogu li biti personalizirane, drugačije, modnije, slađe…? Odgovor je vrlo jasan – naravno da mogu! Upravo to je pokazala stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, vlasnica i modnog brenda Alma fashion koja je jedan model Sprandica, u četiri različite boje, ukrasila dajući im potpuno drugačiji look.

Kad je o ne bojama riječ – bijeloj i crnoj Alma je pokazala kako bijele tenisice mogu biti potpuno romantične i kao takve idealna dopuna svim svečanim haljinama ovog proljeća, dok crne, mogu zadržati rock look uz dodatak zakovica u obliku srca, bedževa i samozatajnog motiva srca.

Crvene, koje su vrlo popularne ovog proljeća, Alma je ‘posula’ cvjetićima koji asociraju na sitno proljeće cvijeće, a ljepotu proljeća naglasila je najpopularnijim plodom rascvjetanih voćki – trešnjom. Plave, koje asociraju na mornarski look, Alma je namijenila ljubiteljicama matematike, ali i onima koje na modu gledaju na duhovit način dodajući jednostavne jednadžbe i ukrase koji asociraju na geometrijska tijela.

Koje su vam najljepše? U ovom trenutku na našoj FB stranici, ali i na FB CCC-a započinje i darivanje svih ukrašenih modela tenisica.

Mi darujemo CRVENE veličina 38 i CRNE veličina 41, pa ako su to vaši favoriti pokušajte se za njih izboriti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed