Stigli novi Štrumpfovi i njihovo: Skriveno selo!

Nakon pune četiri godine, Štrumpfovi su konačno opet s nama! Od subote, 25. ožujka pretpremijerno s prikazivanjem započinje nova, treća po redu avantura omiljenih nam animiranih likova koji su zaludili nove generacije gledatelja, a starije podsjetile s velikom dozom nostalgije na djetinjstvo. Ovoga se vikenda u kinu Cineplexx City Center one u Zagrebu održala svečana premijera animiranog super-hita ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO, a tri dvorane ispunjene do posljednjeg mjesta svjedoče činjenici da su nam Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Lumen, Trapavi, Hrga i društvo jako nedostajali.

Što se događa u novom nastavku ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO? Štrumpfeta se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upušta u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Osim što je privukla veliki broj štrumpfastičnih obožavatelja, svečanu premijeru svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz našeg društvenog i javnog života od kojih svakako treba izdvojiti Bojanu Gregorić Vejzović, Igora i Olju Vori, Uršulu Tolj, Ivanu Delač Đolo, Sandru Vranješ Milić, Damira Hoyku, Anu Begić, Ninu Kraljić, Ivana Vukelića i Hanu Hegedušić koja je, osim što je u samom filmu posudila svoj glas Štrumpfeti, također nastupila i u ulozi voditeljice premijere.

Znate li? Budući su Štrumpfovi ovogodišnji ambasadori UNICEF-ovog Međunarodnog dana sreće koji se obilježava upravo danas, 20. ožujka, ovoga vikenda diljem svijeta održavale su se premijere ovog nadolazećeg kino hita, pa tako niti Zagreb sa svojim svečanim plavim tepihom nije bio izuzetak. Upravo je povodom organizacije premijere i suradnje s UNICEF-om Hana Hegedušić u svom uvodnom govoru podsjetila da u svijetu postoje na tisuće djece koja nemaju priliku prisustvovati ovakvim svečanim događajima te da svi zajedno svim zalaganjem moramo raditi na tome da djeci omogućimo što bolje uvjete za njihove buduće živote.

Kino najava (sinkronizirana):

Trenutno nema komentara

Comments are closed