Stigao novi Huawei Watch GT 2, evo zašto ga imati!

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i impresivni ekran.

huawei-watch-gt2-lifestyle-modnialmanah

Freebuds 3 TWS slušalice predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o vrhunskim bežičnim slušalicama s brojnim vrhunskim karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje izrazito lako povezivanje s Huawei pametnim telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

Predstavljanju novih uređaja nazočili su i naš proslavljeni rally vozač Juraj Šebalj, poznata televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica te popularni gamer Malajski Tapir. Sve su ih se posebno dojmile mogućnosti novog Watch GT 2 pametnog sata koji donosi brojne novitete, a jedan od njih su isprobali na trkaćoj stazi. Naime, Juraj Šebalj okupljene uzvanike počastio je adrenalinskom vožnjom, dok su istovremeno mjerili koliku im razinu stresa izaziva ovakva avantura.

Doris Pinčić Rogoznica i Juraj Šebalj
Trenutno nema komentara

Comments are closed