Sretan Majčin dan uz ALMA fashion!

Modni brend nastao kao potreba žena da uvijek dobro izgledaju, bez obzira na građu tijela i godine, ALMAfashion danas slavi Majčin dan na poseban način. Mini kampanjom namijenjenoj mamama i odraslim kćerima koje se zabavljaju eksperimentirajući modnim trendovima, ali i birajući komade koji lijepo prekrivaju nedostatke građe tijela. Znate kako je, jabuka ne pada daleko od stabla 😊.

U glavnim ulogama kampanje ”Mama volim te” su Alma Premerl Zoko, modna stilistica, dizajner ovog modnog potpisa i njezina mama Jasminka, magistrica kemije.

  • „Prava kampanja za ovu modnu sezonu stiže kroz koji dan, a mama i ja smo vam željele pokazati kako ćemo mi ove sezone nositi ALMAfashion na naš način. Budući da smo slične građe tijela, ja sam ipak od tate naslijedila i visinu, često nosimo iste krojeve u dizajnima koji nam se sviđaju. Da živimo zajedno, vjerujem kako bismo imale isti ormar“ – kaže Alma s čijim će potpisom ove sezone biti prekrasne haljine s volanima, puno različitih printeva, asimetrija u svim formama kao najbolji način za ublažavanje posljedica #ostanidoma faze!

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed