Spriječite gužvanje odjeće na ovaj način!

Ujutro odustajete od odjeće koja se u ormaru zgužvala, na putovanja nosite obavezno glačalo jer sve što ponesete u koferu postaje nenosivo, ladice koristite samo za sitnice… Vrijeme je da svladate tri osnovna načina slaganja odjeće i tako spriječite gužvanje!

Sve košulje možete držati u ormaru složene jednu na drugu ako ih naučite složiti na ispravan način. Posebno to pravilo vrijedi za košulje koje ne podliježu strogim pravilima poslovnog looka. Sve casual košulje tako zakopčajte nakon glačanja i položite na čvrstu podlogu stavljajući na stražnji dio magazin. Uz širinu novina počnite preklapati jednu i drugu stranu pazeći da rukavi prate dijelove koje ste s jedne i druge strane presavinuli prema unutra. Sad krenite preklapati dužinu košulje pazeći da poštujete visinu čvrstog magazina ili knjige. Znamo da biste na ovaj način mogli složiti košulju i bez umetanja magazina, ali ovaj način odlično zateže tkaninu i sprečava Ovim se trikom služe i trgovine .

praktični-savjet-gužvanje-odjeće-modnialmanah

Naučite rolati odjeću, posebno čvrste tkanine na kojima se tijekom stajanja počinju stvarati crte. Hlače, tajice, ali i suknje slažite tako da preklopite šav na šav te onda krenite s rolanjem. odjeća će biti preglednije složena, zauzeti će manje mjesta, a sve što složite na ovaj način nee biti tako zgužvano.

praktični-savjet-gužvanje-odjeće-modnialmanah

Koristite ladice za slaganje mekanih odjevnih predmeta poput majica, vesti, pidžama. Pokušajte ih složiti tako da odaberete istu širinu složenih komada i sve komade slažite na isti način. Stavljajte ih u ladicu okomito kako bi bile pregledne tijekom otvaranja i traženja onoga što će nositi.

praktični-savjet-gužvanje-odjeće-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed