Spremate se na proljetno čišćenje stana ovog vikenda? Evo što trebate znati!

Ovogodišnje proljetno čišćenje bit će još ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta prilikom kupovine odabranih modela usisavača, perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica i perilica posuđa.

Usisajte sve – čak i loš zrak
Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisavač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u zraku ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za pohranu prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i dulje trajanje baterije. Ovaj motor stvara nevjerojatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 okretaja u minuti, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 okretaja u minuti.

Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisavač na svijetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasificirati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, namještaja ili drugih prepreka. Također može prepoznati je li predmet lomljiv i izbjeći predmete koji su identificirani kao opasni.

lifestyle-samsung-uređaji-kućanski-proljetno-čišćenje-modnialmanah

Operite sve – čak i zaboravljene čarape.
S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Perilica rublja Samsung pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućuju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tijekom samog pranja. Perilica s higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena.
Za savršenu njegu rublja potrebna nam je i sušilica koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno glačanje.

lifestyle-samsung-uređaji-kućanski-proljetno-čišćenje-modnialmanah

Posebna proljetna ponuda s velikim popustima
Kombinacijom odabranih uređaja vaš će dom zablistati u proljeće. Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisavača, perilica-sušilica i perilica posuđa. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina jamstva za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. ožujka do 30. travnja 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link.

lifestyle-samsung-uređaji-kućanski-proljetno-čišćenje-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed