Sportski look u haljini!

Kad se kaže sportski look najčešće se misli na kombinaciji tajica ili trenirke te majica ili topića. No, u posljednje vrijeme pod pojmom sportski look sve se češće pojavljuje kombinacija haljina i tenisica koje su odličan spoj posebno u toplijem dijelu godine.

Sviđa li vam se nošenje lepršavih spojeva u slobodno vrijeme, evo što morate znati želite li nositi sportski look u haljini:

  • Kao i sa svakom haljinom tako i sa sportskom pazite na usklađivanje građe tijela i modela haljine. Imate li obline odjenite model ravne haljine sa stiliziranim prugama koje će optički korigirati liniju tijela. Nemate li obline, siluetu uvijek možete oplemeniti dodatkom na haljini – velikim predimenzioniranim džepom ili lijepom kapuljačom.
  • Sportska haljina neka bude od prirodnih materijala, bez previše detalja, a nosite je u kombinaciji sa sportskim modnim detaljima- tenisicama i velikim sportskim torbama. Kosu skupite u rep, a frizuru začinite detaljem poput šilta koji će vas zaštiti od sunca.
  • Nosite li sportsku haljinu u kojoj vam je hladno, upotpunite svoj look određenim sportskim detaljem poput hudice ili dukserice koja neka prati stil haljine.
  • Nosite li sportsku haljinu tijekom dinamičnog izleta ispod nje odjenite biciklističke hlače koje će vam omogućiti bezbrižno sjedenje u prirodi ali i spriječiti neugodno trljanje bedara.
Trenutno nema komentara

Comments are closed