Šopingirajte sa stilisticom Almom!

Početak nove godine, novog ciklusa u kojem važno mjesto zauzimaju odluke. Odluke da ćemo živjeti kvalitetnije, misliti na sebe i u modnom smislu izaći iz trenirki i tajica (i možda otići u shopping sa stilisticom Almom :-))

Budući da je siječanj mjesec sezonskih sniženja, sad je vrijeme da krenete u kupovinu temeljnih odjevnih predmeta u društvu stilistice Alme Premerl Zoko. Upravo ona će za vas ‘pročešljati’ štendere sa sniženom odjećom, odabrati za vas ono najbolje učeći vas kako kupovati kvalitetnu i funkcionalnu odjeću koja se uz pomoć nekog detalja transformira u potpuno drugačiji total look.

Shopping sa stilisticom Almom počinje kratkim upoznavanjem, nakon kojeg krećete u privatni shopping. Vi u kabinu, a Alma u ‘lov na IT komade’ koje vam donosi u kabinu. Krećete s isprobavanjem i kombiniranjem vaših odjevnih kombinacija. Privatni shopping traje 90 minuta, tijekom njega dobivate puno korisnih modnih savjeta i kući odlazite s odjećom koja je planski kupljena i odabrana samo za vas.

Usluga privatnog shoppinga sa stilisticom Almom košta 300 kuna, a termin možete rezervirati putem maila almapz@gmail.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed