Šopingholičarke odahnule – omiljeni CCC Shoes&Bags odsad i u Arena parku!

Poljski maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka CCC Shoes&Bags danas otvara svoju novu poslovnicu i to u Arena Parku. Biti će to 26-ta poslovnica u Hrvatskoj, čime će se dodatno učvrstiti pozicija tog branda i osigurati prisutnost na ulazu u glavni grad.

Povodom otvorenja, cijeli vikend (od četvrtka 16.5. do nedjelje 19.5.), vrijedi 20% popusta na sve artikle.

ccc-arena-park-modmialmanah-shopping

A što možete pronaći u CCC-u?
U CCC poslovnicama pronaći ćete obuću za žene, muškarce i djecu po povoljnim cijenama. Tu je širok izbor modernih, klasičnih i udobnih modela; od tenisica, preko obuće za svaki dan, do svečanijih salonki i muških cipela, jamči vam zadovoljstvo kupovine u CCC-u.

Osim obuće, u ponudi su i ženske i muške torbe, torbe za laptope i ruksaci te modni dodatci poput remena, novčanika i šalova. Raznolik izbor obuće za cijelu obitelj – birajte između brojnih marki za žene i muškarce poput: Lasocki, Jenny Fairy, Clara Barson, INBLU, a za šetnju s najmlađima izaberite Muflon, Nelli Blu, Barbie ili Lasocki Young kolekciju u veselim bojama i uzorcima. Tu su i sportski brandovi: Puma, Reebok, New Balance, Skechers, Adidas. Nova modna marka DeeZee svidjeti će se trendsetericama i šminkericama!

Osim otvorenja u Zagrebu, ove godine CCC planira još nekoliko otvorenja na drugim lokacijama u Hrvatskoj, čime se nastavlja trend širenja i pozitivnih rezultata kompanije na našem tržištu.

ccc-arena-park-modmialmanah-shopping

Znate li? CCC Shoes&Bags je poljski maloprodajni lanac obuće i torbica prisutan u 17 zemalja Europe s konstantnim rastom, zahvaljujući kvaliteti obuće dostupnoj po prihvatljivim cijenama te vjernim zadovoljnim klijentima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed