Slovenske zvijezde u novoj kampanji ALMA fashion

Kolekcija ALMA fashion u sezoni jesen/zima 2016/2017 donosi ženstvenu priču o modi koja je prije svega formom prilagođena svakom ženskom tijelu! Ponovo će zablistati kruške, jabuke, pješčani satovi…

alma-fashion-modni-almanah

U fokusu su tunike koje u hladnijem dijelu godine dolaze u kombinaciji s tajicama i uskim hlačama, ali i kardiganima i finim kaputima. Suknja je ove sezone vladarica ormara – dolazi u sportskoj varijanti od finog pletiva i u strogoj ženstvenoj formi idealnoj za svakodnevni poslovni look. Ljubiteljice haljina dolaze na svoje- svevremenska A forma ove je sezone dobila volane, ali i zanimljive printeve koji se lako kombiniraju. Poznata po svojoj praktičnosti kad je moda u pitanju, Alma u ovoj sezoni predstavlja vunene kaputiće – kardigane koji se nose na dvije strane, jakne koje se mogu ponijeti u torbi, prsluke koji ovisno o smjeru rotacije postaju odlična ‘pokrivalica’ za obline, tunike koje se nose (barem) na dvije strane.

Želeći pokazati kako izgleda Alma fashion, dizajnerica je za ovu kampanju angažirala dvije slovenske zvijezde – opernu pjevačicu Nušku Drašček i Miss Universe i trenericu Zumbe Natašu Nanevu.

– Obje žene koje su stale pred fotografski objektiv Nikole Zoko su građe tijela pješčani sat pa sam ih obje angažirala da zajedno ispričamo moju modnu priču! Na taj se način najbolje može dobiti slika o tome kako koji model stoji i koji su mu alati u prekrivanju i naglašavanju siluete. Dok smo snimali teško sam se mogla odlučiti kojoj od njih dvije bolje stoje tople tunike, haljine, pelerine, suknje… Najbolje da o tome odlučite sami!

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS