Slatko, slađe, Glen Cocoa!

LUSH je predstavio novu svježu masku za lice koja će oduševiti sve ljubitelje čokolade, a i šire. Glen Cocoa toliko je slatka i efektna zbog praha kakaa koji nježno zaglađuje i omekšava kožu.

Svježi kvalitetni sastojci za intenzivne efekte
Osim kakao praha, Glen Cocoa u sebi sadrži i maslac badema koji je poznat po bogatom ulju koje štiti kožu i smiruje iritacije, kao i kožna stanja poput ekcema. Pun vitamina E, također pomaže u održavanju kože podatnom i sjajnom.

Uz to za čišćenja lica tu je kaolin (kineska glina) – prirodna porozna meka glina krcata mineralima. Kaolin glina čisti kožu upijajući višak ulja i daje teksturu paste kada se pomiješa s vodom.

U sebi sadrži i ulje ružinog drveta koje je hvaljeno u parfumeriji zbog svoje jedinstvene ružičaste, začinske i drvenaste arome s daškom citrusa. U njezi kože smatra se da ima antimikrobna, balansirajuća i omekšavajuća svojstva. Za dodatne opojne arome tu je i apsolut ljubičice, apsolut jasmina, ulje ylang-ylanga i ulje ruže.

Kao i sve Lush svježe maske treba je držati u hladnjaku, izvaditi nekoliko minuta prije upotrebe, te jednoliko nanijeti na vlažnu kožu. Ostaviti desetak minuta pa isprati toplom vodom.

lush-Glen-Cocoa-beauty-modnialmanah

Kakaovac iz pravedne trgovine
Lush kakao prah i kakao maslac nabavlja od mirovne zajednice San José de Apartadó iz sjeverozapadnog djela Kolumbije. Mirovna zajednica osnovana je iz potrebe prema slobodi i miru, protiv nasilja i zastrašivanja od strane vojske, ljevičarskih gerilskih boraca i desničarskih paravojnih skupina koje su vladale Kolumbijom. Skupina od oko 2.100 poljoprivrednika obvezala se na nenasilje; sve što traže je pravo na mir i ne ulaženje u sukob prema međunarodnom zakonu o ljudskim pravima.

Glen Cocoa (90kn) svježa maska za lice dostupna je u svim Lush trgovinama i web shopu Lush.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed