Sinsay superherojski povratak u vrtić i školu! Koliko odjeće zapravo trebaju mališani na početku sezone?

Jedan od najpopularnijih modnih brendova za suvremenu obitelj, poljski brend Sinsay, već tradicionalno modno ljeto završava prekrasnom back to school kolekcijom u kojoj se nalazi odjeća, obuća i modni detalji koje mališani trebaju na početku nove školske godine. Ovisno o dobi mališana kojima se vraćaju u rujnu u školske klupe ili u vrtić u fokusu su različita modna rješenja koja pretvaraju učenje i igru u opuštene i zabavne trenutke. Budući da su ove godine superheroji u fokusu dječaci će se oduševiti komadima koji svojim dizajnom podsjećaju ili su inspirirani superherojima poput Batmana, Spidermana, ali i izrazito popularnog munjevitog Flash-a čija je nadljudska brzina oduševila brojne dječake. Svi bazni komadi (majice, duksovi, donji dijelovi trenirki) napravljeni su od najkvalitetnijeg pamuka, s ukrasima koji nisu opasni za bezbrižnu igru vrtićaraca. Uz to, kao i prošle godine, dizajn svakog komada iz Sinsay dječje kolekcije prati i rast suvremenih dječaka i djevojčica – pola kolekcije je prilagođeno jako visokim i mršavim mališanima, a drugi dio onima koji u ovoj fazi odrastanja imaju i koji kilogram više. Potražite inspiraciju u modelima koji vas čekaju i u Sinsay web shopu.

Koliko odjeće zapravo trebaju mališani na početku sezone?
Ako ste se suočili s činjenicom da su mališani ovog ljeta prerasli svu odjeću u ormaru, vrijeme je za bazno organiziranje onoga što će nositi na početku nove sezone. Bazno- funkcionalno za bezbrižno odrastanje u ormaru bi se trebalo nalaziti slijedeće:

  • Najmanje šest baznih laganih pamučnih majica dugih rukava koje ćete ovisno o vremenu kombinirati s majicama kratkih rukava koje su bile hit ovog ljeta
  • Dvije dukserice koje se bojom i dizajnom vežu uz svu odjeću koju mališani imaju u ormaru. Tako će se lako zagrnuti tijekom hladnih jutara i večeri. Kupujete li ih sada, odaberite jednu tanju i jednu kompaktnu, koja s unutarnje strane ima dodani filc.
  • Najmanje 4 donjih dijelova – donji dijelovi trenirki za dječake ili tajice za djevojčice, kvalitetne traperice pune elastina (kako bi bile ugodne za nošenje)
  • Dva para obuće
  • Jedna vjetrovka (poželjno bi bilo da ima i impregnaciju za zaštitu od kiše)
  • Jedna jakna za prijelazno razdoblje- primjer je kvalitetna traper jakna.
Trenutno nema komentara

Comments are closed