Sinsay home – linija za one koji bi živjeli u Italiji!

Kako je to za mnoge nemoguće, Sinsay predstavlja divnu kolekciju za kuću inspiriranu Italijom. U fokusu su tipični talijanski detalji – limunu jarko žute boje, puno plavih detalja koji vode na popularne talijanske plaže i gradove, prirodne tkanine poput mješavine lana i pamuka. No što oduševljava je i to da su mnogi detalji upotpunjeni porukama- od tipično talijanskog pozdrava ciao pa sve do afirmativnih natpisa.

shopping-sinsay-home-modnialmanah

Sviđa li vam se ovaj stil, pogotovo volite li kupovati on line evo kako ćete odabrati detalje i stvoriti ovaj stil kod kuće:

  • Talijani vole stolnjake, a oni moraju biti u bojama. Vjeruje se da se tako manje pune tanjuri
  • U Italiji ćete rijetko piti iz plastičnih čaša, a čaše su posebno dizajnirane i služe za sve. Iz čašica sa stalkom možete popiti i crno vino i sok od ribizla.
  • Kakvi moraju biti talijanski tanjuri na stolu? Bilo koje boje, oblika- čak je u kulturi ovih gurmana uvriježeno i to da se na stol stavljaju različiti oblici i veličine tanjura. Svatko će odabrati za sebe najbolji.
  • Na sofama i foteljama Talijani vole ukrasne jastučiće – kupite ih bar nekoliko.
  • Kad je o printevima riječ Talijani vole jarke boje, mozaike i limune kao detalje koji se provlače kroz sve ono što se nađe u jednoj prostoriji – stolnjak, salveta, ukrasni jastučić.

Inspiraciju za talijanski look u svom domu potražite u Sinsay trgovinama, posebno u web shopu (mnogi su komadi dizajnirani ekskluzivno za web shop)

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS