Sinsay baza dolazi u multipack pakiranjima!

Jedan od najpopularnijih modnih brendova suvremenih obitelji – poljski brend Sinsay započinje modnu jesen na kvalitetan i vrlo povoljan način i to multipack pakiranjima koja su baza svakog total looka. Svi komadi s ovom oznakom dizajnirani su tako da prate siluetu, napravljeni od kvalitetnog pamuka i u bojama koje su baza ili bljesak sezone. Cijena im je povoljna a pakiranja od dva, četiri ili sedam komada, ovisno o tome što kupujete.

Multipack posebno vole žene jer u njima vide funkcionalna rješenja za svoju obitelj. Posebno na početku nove školske godine nakon ljeta u kojem su mališani narasli izvan očekivanog. Tri takva pakiranja gornjih i dva pakiranja donjih dijelova (majice + donji dio trenirke ili tajice) može pomoći u prvim danima privikavanja na novu školsku i modnu sezonu.

Multipack rješenje provlači se kroz sve kolekcije pa u ovakvim pakiranjima možete pronaći veliku količinu rublja za cijelu obitelj, kvalitetne čarape, majice raznih krojeva, pidžame, veliki izbor body-a za najmlađe. Volite li ovakva rješenja ne morate ih kupovati u trgovini. Dovoljno je napraviti shopping listu i krenuti s kupovinom u Sinsay web shopu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed